Nogle steder annonceres stedet som en skønhedssalon. Men den skulle være god nok. Det er et af de sædvanlige steder for thaimassagee.

Der tilbydes blandt andet:

Thai olie massage

Traditionel thai massage

Thai sports massage

Du kan bestille tid på tlf: 4275 2395

Man holder åbent ugens fem første dage ml. kl. 12 og 18.

Lørdag fra kl 10.00 til 15.00.
Søndag er en fridag.

Chanida Thai Massage
Låsbygade 89

Kolding

 ...................
Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies