Klinikken er flyttet til nye lokaler på Auderød Byvej. Ellers er det meste som før.

 Klinikken hører til de ældste i Vejle. Altså brug af lokalerne til thaimassage. Og der har været mange ejer og navneskift gennem årene. Lige nu hedder den som er ansvarlig Balida.

Klinikken reklamerer med original thaimassage. Det lyder spændende. Spørgsmålet om, hvar original thaimassage så er, melder sig dog. Er du nysgerrig, så tjek det op.

 De gør deres bedste, massøserne hos Tip Top thai massage. Men d e t vil jo altid handle om dagsform og kemi.

En ny thai klinik er åbnet trekantområdet. Og det lyder jo spændende. Folkene bag stedet annonserer flere forskellige steder.

Ginaree Thai Massage, et af de mange steder i fjordbyen. Og en af de klinikker som har været der længst. 

Klinikken på Domænevej holder til i et parcelhus, der har en maskinfabrik til nabo.

Klinikken har fungeret i længere tid, og er indtil undsluppet dårlige anmeldelser. Stedet fungerer stille og roligt.

Klinikken i Bramming leverer normalt varen. Hverken mere eller mindre. Stedet på Ribevej, er stedet hvor du blandt andet kan få kan du få de almindelige thai massager. Du kan finde mindst to forskellige klinikker i Bramming.

Massagestedet i Vedelsgade tilbyder at give dig en god oplevelse med kvalitets thaimassage, en del over gennemsnittet.

Siam er tidligere tiders navn for det kongerige vi kender som Thailand. På trods af at klinikkens navn er hentet i fortiden, er der meget nutid i driften af Siam Thai Massage i Gøttrup ved Toftlund.

Heng Heng Thai Massage byder velkommen til klinikken, som har fungeret med samme ejer i længere tid. Der tilbydes både Traditionel Thai Massage, samt den blødere olie massage, eller en kombination af begge. Og du kan vælge mellem 60 min.,90 min., og 120 min. Heng er i øvrigt et cambodjansk navn, hvad det så end betyder :-D

Thai massage klinikkens navn er Daw. Det betyder stjerne på thai, men om stedet er Tørrings absolutte på thai massagens himmel vides ikke med bestemthed.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies