Klinikke finder du på byens hovedgade, ved samme navn. Og ja. Stedet er som thaiklinikker nu er flest. En stille og rolig hverdag, uden skandaler i nyhederne og på de sociale medier. Det handler om thaimassage, som det absolutte flertal tha den type klinikker nu opfatter det.

 Der tilbydes:

Thai aroma massage

Thai olie massage

Traditionel thai massage

Thai sports massage

Tha hoved, nakke, og skuldre massage.

Du kan bestille tid på tlf. 5222 4522

Der holdes åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00

Og lørdag fra kl. 10.00 til 14.00


Hvalsø Thai Massage
Hovedgaden 19,

4330 Hvalsø 

 

 

Thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies