Orchid klinikken i Næstved har normalt flere forskellige massøser at vælge i mellem. Og der er åbent alle ugens dage. Så ved du det.

Der tilbydes blandt andet:

Thai olie massage

Thai sportsmassage

Og thai hoved, nakke, og skuldre massage

Du bedes bestille tid senest en halv time før end din forventede ankomst. Nemlig på tlf. 6090 3317

Der holdes åbent alle dage mellem klokken 9.00 og klokken 22.00.

Orchid-Thaimassage

Østergade 24

4700 Næstved


 

 

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies