Klilikken fungerer stille og roligt, og har gjort det i længere tid. Fra tidlig morgen til sen aften.

Tantip i Slagelse får jævnligt gode anmeldelser ude på "Internettet". God service. Smukke omgivelser.

Velværebutikken står for de velkendte thai massager. Klinikken er blot én af flere muligheder for at få en god omgang thai massage i området.

Stedet er som de fleste i branchen. Rammerne for gode oplevelser er der. No problems. Og det er så dagsform og sympati eller det modsatte, som bestemmer resten.

Klinikken i Ølstykke er forholdsvis ny, tilbyder de mest populære former for thai massage.

Thaiklinikken i Slagelses centrum har overlevet den ret skarpe konkurrence i byen i flere år. Det siger måske en del om kvalitet og service. Der er desuden en løbende udskiftning er massøser. Forandring fryder. Måske.

Klinikken i Helsingør, tilbyder blandt andet de mest populære former for thai massage i OK lokaler. Stedet har ikke været udsat for kritik, og har et rimeligt godt ry.

Klinikken hjælper både kvinder og mænd. Og en stor del af kunderne har på "Internettet" udtrykt glæde og tilfreds med den midaldrende ejers service.

Thai klinikken i Græsted har fungeret i flere år. Med den sædvanlige næsten løbende udskiftning. Er du på de kanter kan det være et godt forsøg på at få god thai service.

 Klinikke finder du på byens hovedgade, ved samme navn. Og ja. Stedet er som thaiklinikker nu er flest. En stille og rolig hverdag, uden skandaler i nyhederne og på de sociale medier. Det handler om thaimassage, som det absolutte flertal tha den type klinikker nu opfatter det.

Klinikken har fungeret i længere tid, uden egentlige klager eller dårlig omtale. Det kan nemt være et sted, hvor det er oplagt at forsøge sig.

 Orchid klinikken i Næstved har normalt flere forskellige massøser at vælge i mellem. Og der er åbent alle ugens dage. Så ved du det.

Vilai Frederiksen har været i Danmark i mere end 30 år. Og i sin thai massage klinik i Fiolgade i Helsingør, kan hun hjælpe dig med at lindre smerter, eller gener, fra blandt andet muskler som er ømme, smerter i hovedet, følelsen af at være stresset, skader fra idræt, problemer med kredsløb, manglende overskud af energi, og meget andet.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies