Velværebutikken står for de velkendte thai massager. Klinikken er blot én af flere muligheder for at få en god omgang thai massage i området.

Klinikken i Ølstykke er forholdsvis ny, tilbyder de mest populære former for thai massage.

Nummer 9 Thai Wellness er en traditionel thai massage klinik, hvor massagen dog leveres på en seng.

Klinikken i Helsingør, tilbyder blandt andet de mest populære former for thai massage i OK lokaler. Stedet har ikke været udsat for kritik, og har et rimeligt godt ry.

Skøn massage. Ok. Men det er også klinikkens navn. Klinikken har en duft af noget eksklusivt, der gives kurser i thai massagen der er et bredt udvalg af de bedste thai massager.

Thai klinikken i Græsted har fungeret i flere år. Med den sædvanlige næsten løbende udskiftning. Er du på de kanter kan det være et godt forsøg på at få god thai service.

Stedet tilbyder thai massage som vi kender den.

Klinikken har fungeret i længere tid, uden egentlige klager eller dårlig omtale. Det kan nemt være et sted, hvor det er oplagt at forsøge sig.

Lige nu i disse uger er der to thai massage klinikker på Hovedgaden i byen.

Vilai Frederiksen har været i Danmark i mere end 30 år. Og i sin thai massage klinik i Fiolgade i Helsingør, kan hun hjælpe dig med at lindre smerter, eller gener, fra blandt andet muskler som er ømme, smerter i hovedet, følelsen af at være stresset, skader fra idræt, problemer med kredsløb, manglende overskud af energi, og meget andet.

Ann tilbyder de mest almindelige thai massage former.

Thai massage klinikken på Kongevejen i Helsingør er en af de ældste af slagsen i Danmark, hvis man skal tro klinikkens egen hjemmeside. OTM yder blandt andet traditionel thai massage, og olie thai massage.

Num, 35, fra Thailand sidder, hvis du er heldig, ved sin telefon og venter på din opringning. Ja hun glæder sig ligefrem til at hjælpe dig med at få det bedre.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies