Klinikken hører til de mest kendte i Østjylland. Stedet køres af Khun Gip. Og der hyres ofte massøser for tre måneder ad gange. Altså en rimelig udskiftning, med alt hvad det så betyder.

Klinikken tilbyder:

Thai olie massage

Thai sports massage

PP Thai Massage

Der holdes åbent alle ugens dage fra kl. 9.00 til 20.00

Du kan bestille tid via tlf/ SMS 7146 1495

 

PP Thai Massage
Thorvaldsensgade 30

8000 Århus C Tlf. 71 46 14 95

 

 

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies