Hvis man leder lidt på Internettet, holder netop Jailak sig nogle af de fineste omtaler, når det gælder thaimassage. Og det er ikke en gang løgn.

 Klinikken hører til de mest kendte i Østjylland. Stedet køres af Khun Gip. Og der hyres ofte massøser for tre måneder ad gange. Altså en rimelig udskiftning, med alt hvad det så betyder.

Kayly Thaimassage er en af de ældre thai klinikker i Vejle. Do får med stor sandsynlighed leveret den massage du forventer. Dagsform vil dog altid være en del af projektet. Det samme med kemi mellem kunde og massør.

 Thaiklinikken er forholdsvis ny, dette er skrevet i sommeren 2019. Klinikken er indrettet, og fungerer helt normalt.

Randers har indenfor de seneste uger fået et nyt navn når det gælder thai massage. Nemlig Lie Thai.massage. Det er uklart om der tidligere har været thai massage i de simpelt renoverede lokaler.

 Klinikken har kørt nogle år, og tilbyder de mest populære thaimassager.

Normalt et populært og godt sted. Indtil videre er klinikken gået fri af dårlige anmeldelser.

Somsripat thaimassage overlever i en af de byer i Danmark, hvor der er flest klinikker i forhold til byens størrelse. Et bevis på at kundeservice er i top.

Dao Thai Massage annoncerer adskillige steder, og deler telefonnummer med en thai restaurant. I disse dage eller uger, er der tre massøser.

Bong, en af de mere end 100 klinikker du med lidt arbejde kan finde i Østjylland. Klinikken leverer varen, de mest populære thaimassager i Danmark.

En af de utallige massage klinikker i smilets by, også kaldet Aarhus. De minder om hinanden, og det handler mest om hvordan massøse og klient klinger sammen. 

Nara tilbyder dig en oplevelse for livet. Hverken mere eller mindre. Eller i det mindste vil man forsøg at gøre dig til en gæst der kommer tilbage.

Klinikken på Vestre Ringgade tilbyder de kendte thai massager.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies