Djurs Wellness har efter 10 skiftet ejer. Nyheden landede på Internettet for en dag eller to siden. Konsekvenserne er kendes endnu ikke. Ud over at stedet fortsætter som massageklinik.

Jai Thai Massage ved Bjerringbro er en lille klinik med ejeren som eneste massøse. Den midaldrende thaikvinde har drevet stedet i længere tid.

 Thaiklinikken er forholdsvis ny, dette er skrevet i sommeren 2019. Klinikken er indrettet, og fungerer helt normalt.

Så skete det igen. Endnu en klinik i thaimassagebranchen har skiftet ejer. Denne gange er det klinikken Thong thaimassage, som har fået en ny person ved roret. Efter skiftet er der dukket flere gode anmeldelser op på nettet.

 Klinikken har kørt nogle år, og tilbyder de mest populære thaimassager.

Somsripat thaimassage overlever i en af de byer i Danmark, hvor der er flest klinikker i forhold til byens størrelse. Et bevis på at kundeservice er i top.

"Thaimassage Risskov" er lidt forvirrende adresse i Lisbjerg. Nemlig på Randersvej.

Bong, en af de mere end 100 klinikker du med lidt arbejde kan finde i Østjylland. Klinikken leverer varen, de mest populære thaimassager i Danmark.

 Hvis man leder lidt på Internettet, holder netop Jailak sig nogle af de fineste omtaler, når det gælder thaimassage. Og det er ikke en gang løgn.

Nara tilbyder dig en oplevelse for livet. Hverken mere eller mindre. Eller i det mindste vil man forsøg at gøre dig til en gæst der kommer tilbage.

 Klinikken hører til de mest kendte i Østjylland. Stedet køres af Khun Gip. Og der hyres ofte massøser for tre måneder ad gange. Altså en rimelig udskiftning, med alt hvad det så betyder.

Kayly Thaimassage er en af de ældre thai klinikker i Vejle. Do får med stor sandsynlighed leveret den massage du forventer. Dagsform vil dog altid være en del af projektet. Det samme med kemi mellem kunde og massør.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies