Somsripat thaimassage overlever i en af de byer i Danmark, hvor der er flest klinikker i forhold til byens størrelse. Et bevis på at kundeservice er i top.

Bong, en af de mere end 100 klinikker du med lidt arbejde kan finde i Østjylland. Klinikken leverer varen, de mest populære thaimassager i Danmark.

En af de utallige massage klinikker i smilets by, også kaldet Aarhus. De minder om hinanden, og det handler mest om hvordan massøse og klient klinger sammen. 

Nara tilbyder dig en oplevelse for livet. Hverken mere eller mindre. Eller i det mindste vil man forsøg at gøre dig til en gæst der kommer tilbage.

Klinikken på Vestre Ringgade tilbyder de kendte thai massager.

Kayly Thaimassage er en af de ældre thai klinikker i Vejle. Do får med stor sandsynlighed leveret den massage du forventer. Dagsform vil dog altid være en del af projektet. Det samme med kemi mellem kunde og massør.

Stedet er forholdsvis nyt. Der leveres hvad der er normalt for branchen, nemlig de mest kendte thaimassager.

Randers har indenfor de seneste uger fået et nyt navn når det gælder thai massage. Nemlig Lie Thai.massage. Det er uklart om der tidligere har været thai massage i de simpelt renoverede lokaler.

Klinikken er indrettet på Jernbanegade. Der tilbydes de fleste af de kendte lindrende thai massager. Klinikken sælger også en vifte af alternative cremer m.v.

Normalt et populært og godt sted. Indtil videre er klinikken gået fri af dårlige anmeldelser.

Hos Nan i Prins Christiansgade, kan du få leveret traditionel thaimassage, olie thaimassage, og thai fodmassage.

Dao Thai Massage annoncerer adskillige steder, og deler telefonnummer med en thai restaurant. I disse dage eller uger, er der tre massøser.

Anny er en af de erfarne thai massøser, du kan finde i Randers. Hun har arbejdet hos flere af byens thai massage klinikker, men har nu fået sit eget på Mariagervej.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies