Khun  Paichan driver en mindre klinik med thaimassage på Blæshøjvej i Vester Hjermitslev.

Hendes klinik tilbyder de mest almindeligee thaimassager. Blandt andet:

Thai olie massage,

Thai fysiurgisk massage

Thai skuldre, nakke, og hovedmassage.

Du kan bestille tid på tlf. 4234 9057.

 

Der holdes åbent ugens fem første dage ml. kl. 9.00 og 18.00, men du kan også bestille tiden i weekenden hvis det passer dig bedst.

Thaimassage

 

Blæshøjvej 5, Vester Hjermitslev,

9700 Brønderslev


...

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies