Klinikken Thai Sima klarer sig godt, med mange gode anmelselser på Internettet.

 Khun  Paichan driver en mindre klinik med thaimassage på Blæshøjvej i Vester Hjermitslev.

Khun Banhan Kongthong står bag den thailandske massage klinik, som du kan finde i Bispensgade i Hjørring. På godt og ondt, ligner den de fleste af slagsen.

Hvis du alligevel skal den vej, Brugsen er næsten nabo, kan du måske kigge ind i klinikken for thai massage. Kortet viser placeringen som værende omme i baggården.

Klinikken har skiftet navn og ejer et par gange, men stedet har hele tiden haft et ry, om at være et forholdsvist seriøst thai sted.

Sweet Dragon Thai Massage har spenderet på utroligt lækre faciliteter. Det må man sige. Og nej, klinikken er ikke placeret i en kælder.

Det er khun Phitsamai, med efternavnet Studsgaard, som lægger navn og kræfter til i klinikken på Suensonsvej. Stedet har eksiteret nogle år, uden at gøre sig specielt bemærket.

Det er en almindelig thai massage klinik. Der tilbydes de mest kendte massageformer.

Omtalerne har været skiftende i kvalitet. Det samme har personalet. Hvis du har lyst - så giv stedet en chance.

Ejer og assistenter kan nemt have mange års erfaring. De har i det mindste alderen til det. 

Der kan være langt til Hadsund. Til gengæld sætter de to klinikker i henholdsvis Nørregade og på den mere eksklusive klinik i Storegade, stor pris på, at du føler at du er velkommen, kan slappe af, og ikke mindst at du får lysten til at komme igen.

Jamlong driver Akson thai massage i Støvning. Inden hun kom til Danmark i 2009 havde hun uddannet sig, og arbejdet som thai massøse. Så det faldt helt naturligt at åbne eget sted der hvor hun nu var landet, nemlig i Støvring.

Er du på jagt efter både thai massage i flere afskygninger, udført af en lady boy, mand i kvindeklæder, og hvis du er i, eller i nærheden af Hjørring, kan du med lidt held få din lyst styret.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies