Klinikken er velfungerende. Thai mutter Khun Dao har folk til at hjælpe sig. 

Klinikken åbnede i det senere efterår 2017. Lokalerne er i kælderren.

Hos Maithai Massage i Herning handler det om massage , som kan hjælpe dig med de mindre eller store smerter, som mange, hvad med dig selv, bærer rundt på.

Den næsten nye thai massage klinik, er meget mere end det. Du kan blandt andet købe tøj til din kone eller kæreste. 

Klinikken i Borgergade tilbyder blandt andet flere af de mest populære massager.

Her i juni 2017 er klinikken ny, der har været enkelte omtaler på nettet som kan være reelle, eller bare er skjult reklame. Hjemmesiden er endnu ikke brugbar. Men der er et billede af en yngre thaimassøse. Nok ikke så ung som det er blevet antydet. Priserne er i den absolut lave ende af markedet.

Thai massage markedet i byen er blevet bredere. En ladyboy er kommet til byen, og venter på at give dig en god oplevelse.

Tongkun Wellness i Aars tilbyder traditionel thaimassage, olie thaimassage, hot stone thai massage, fodmassage, osv. Siden thailandske Fon åbnede sin første klinik i Hadsund, har hun haft travlt.

Søger du efter rigtige traditonelle thailandske massageteknikker, kan du måske finde det som du søger på Hostrupsgade i Silkeborg.

Pranee gav massage i Randers, før hun slog nye rødder i Hernings centrum.

Thai Massage bruges i Hostrupgade som en krops-terapeutisk metode. Målet er at forbedre dit velbefindende, gøre dine kropsmuskler stærkere, og samtidigt forbedre balancen i din krops energier.

Thai klinikken kan du finde i Hvam tæt på Kjellerup. Vipada har flere gange haft i myndighedernes opmærksomhed.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies