Sansuk klinikken på Sallingvej er som de fleste.  Dog med lidt kortere åbningstider. Og hvis vi koger det meste lidt ned, handler besøg hos en massøse oftest om dagsform, kemi, og forventninger. Giv stedet en chance, hvis du har lyst.

Man tilbyder bl. a.:
Thai Olie Massage
Thai aroma massage
Thai Sports massage
Thai hoved, nakke, og skuldre massage

Åbningstider: Alle ugens dage fra kl. 10.00 til 20.00

Du kan bestille tid på tlf. +45 91 86 57 89


Sansuk Thai massage

Sallingvej 9

2720 Vanløse 

---

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies