Klinikken har normalt tre massøser tilsluttet klinikken. De annoncerer bredt i de medier som tilbyder alt, der blot minder om thaimassage. Nu ved du det. Og man lover blandt andet massage der er lige så god som den internationalt kendte Wat Poh massage. Husk nu at massagen der tilbydes i templet i Bangkok faktisk er en skole, og de som masserer der, er elever. Men...

i Maglegårds Alle tilbydes:

Thai massage med varm oilie (til normal pris)

Thai sports massage

Aroma olie massage

Du kan bestille tid på tlf.  3133 0254

Der holdess normalt åbent fra kl. 10.00 til 20.00 alle ugens dage,

men du kan få en tid udenfor de nævnte åbningtider, hvis du siger til.


Thai Massage

Maglegårds Alle 110 st th,

2860 Søborg Gladesaxe

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies