Klinikken har en del skift af personale, og der er normalt flere massører på vagt ad gangen. Stedet har så vidt vides ikke været ramt af dårlige omtaler eller shitstorms.

Man tilbyder de mest gængse thai massage former, nemlig:

Thai olie massage

Thai sports massage

Thai aroma massage

Thai hoved, nakke, og skuldre massage.

Du kan bestille tid på tlf. 2926 3923

Der holdes åbent alle ugens dage ml. kl. 10.00 og 22.00.

Nordre fasanvej 16 st th,

2000 Frederiksberg

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies