Christal klinikken i Vanløse hører til gruppen af større klinikker i hovedstaden. Normalt er der mindst fem massøser tilknyttet. Ledelsen reklamerer med Danmarks bedste massage. Ro på. I den sidste ende handler det vel, som alle andre steder om kemi og dagsform hos massøsen.

Der tilbydes flere forskellige former for massage. Blandt andet:

Thai olie massage

Thai sports massage

Thai aroma massage

og tha hoved, skuldre, og nakke massage.

Klinikken har en rabatordning så du ved brug af et kort kan få hver femte massage gratis.

Du kan bestille tid hos tlf. 8194 7684 (brug gerne SMS)

Der holdes åbent fra kl. 10.00 til midnat alle dage.

Cristal Thai Massage
Sallingvej 64

2720 Vanløse.

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies