Stedet har været åbent, og rimeligt velfungerende i flere år. Den betjening du får, vil ofte handle om kemi og dagsform mellem massøse og klient.

Der tilbydes disse massager, som du kan få i 30 min. eller 60 min. varighed:

Traditionel thai massage

Thai olie massage

Thai fod massage

Thai hoved, nakke og skuldre

Thai massage med to massøser

Åbningstider
Mandag til fredag ml kl 10:00 og 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag Lukket

Du anbefales at ringe ført til tlf. 21 36 79 67

Nuttree Wellness 
Kildegårdsvej 10
2900 Hellerup

Generelt om thaimassage: I følge myter, folkesagn, og meget andet, blev fundamentet til de thaimassager vi kender, nyder og holder af i dag, grundlagt for mindst 2000 år siden af Buddhas personlige læge, Shivago Komarpaj. Thaimassage er derfor kendt som นวดแผนโบราณ, som udtales nuad phaen boran, som igen betyder klassisk massage. Thaimassage er ikke så unik som mange vil gøre den til. Den deler blandt andet traditioner med andre klassiske behandlingsformer, eksempelvis fra Indien, Kina og sydøstasien. I nyere tid er der udviklet nye massageformer, hvor der ofte bruges forskellige former for olie, desværre tit olier med vekslende kvalitet. Langt de fleste massager som i dag leveres til lokale thailændere, på lokale klinikker, til turister i Thailand, og hos tusinder og atter tusinder af mere eller mindre professionelle klinikker rundt omkring i verden, som mere baseres på nydelse, end egentlig behandling. I et stresset samfund, som det danske kan være, er det bestemt ikke at foragte.

En anden tendens i nyere tid er, at thaimassøserne meget ofte lader sig lokke af de nemme penge, der er ved at tilbyde massage som har meget lidt med reel massage at skaffe. I et land som Danmark kræves der opholds og arbejdstilladelse, for at udøve thaimassage som erhverv. Nu og da kan man læse om razziaer gennemført af politiet. Meget ofte med anholdelse, tilbageholdelse, og udvisning til følge. Nu er du advaret.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies