Klinikken med thai massage har i øjeblikket en kinesisk massøse, endda fra Taiwan. Hun kalder sig Ruby. Lidt af en nyhed, så der er meget oplagt ingen referencer om hende her i skrivende stud.

Christal klinikken i Vanløse hører til gruppen af større klinikker i hovedstaden. Normalt er der mindst fem massøser tilknyttet. Ledelsen reklamerer med Danmarks bedste massage. Ro på. I den sidste ende handler det vel, som alle andre steder om kemi og dagsform hos massøsen.

Klinikken i Nikolajgade tilbyder en bred vifte af thailandske massager.

Somma er et kendt ansigt i thaimassage industrien i hovedstaden. Og nu er hun så begyndt for sig selv. Massøsen har gode omtaler, og hun har flere massøser med sig ind i den nye forretning.

Daw Lyan Wellness er et forholdsvis nyt sted, som leverer de mest kendte thai massager.

Klinikken har en del skift af personale, og der er normalt flere massører på vagt ad gangen. Stedet har så vidt vides ikke været ramt af dårlige omtaler eller shitstorms.

Klinikken er ikke placeret i en fugtig kælder. Nu ved du så det. 

Klinikken har normalt tre massøser tilsluttet klinikken. De annoncerer bredt i de medier som tilbyder alt, der blot minder om thaimassage. Nu ved du det. Og man lover blandt andet massage der er lige så god som den internationalt kendte Wat Poh massage. Husk nu at massagen der tilbydes i templet i Bangkok faktisk er en skole, og de som masserer der, er elever. Men...

Et ret så typisk thai sted - blandt mere en 100 klinikker i KBH. Fungerer normalt stille og roligt.

Normalt er der tre forskellige massøser på vagt hos thai klinikken i Tåstrup.

Stedet har været åbent, og rimeligt velfungerende i flere år. Den betjening du får, vil ofte handle om kemi og dagsform mellem massøse og klient.

Thai massage er en international affære. Der er vel næppe den landsby i den vestlige verden, som ikke har sin egen version af thai massage. Senest har en kendt klinik i Glostrup. En thai massøse med et finsk efternavn har taget over.

Stedet har været åbent, og rimeligt velfungerende i flere år. 

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies