Thai Sabai klinikken i Greve hører til de mere etablerede i området.

Der tilbydes ikke mindst flere forskellige thaimassager:

Thai olie massage

Thai aroma massage

Thai sports massage

Du kan booke tid på tel. 9188 3893

Thai Sabai Massage
Håndværkerbyen 38
2670 Greve

---

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

 Klinikken holder til i forholdsvis pæne lokaler. Du kan vælge mellem 30 og 60 minutter.

Christal klinikken i Vanløse hører til gruppen af større klinikker i hovedstaden. Normalt er der mindst fem massøser tilknyttet. Ledelsen reklamerer med Danmarks bedste massage. Ro på. I den sidste ende handler det vel, som alle andre steder om kemi og dagsform hos massøsen.

Klinikken har en del udskiftning blandt massøserne. Der er desuden flere forskellige pristilbud.

Somma er et kendt ansigt i thaimassage industrien i hovedstaden. Og nu er hun så begyndt for sig selv. Massøsen har gode omtaler, og hun har flere massøser med sig ind i den nye forretning.

En af de mange klinikker på markedet. Spa? Spændende. Ellers tilbydes der det samme som så mange andre steder. Igen handler det meget om dagsform og kemi.

Klinikken har en del skift af personale, og der er normalt flere massører på vagt ad gangen. Stedet har så vidt vides ikke været ramt af dårlige omtaler eller shitstorms.

Apex Siam hører til blandt de ældste thaiklinikker i hovedstaden. Stedet kører stille og roligt, blandt andet med jævnlig udskiftning af personale.

Klinikken har normalt tre massøser tilsluttet klinikken. De annoncerer bredt i de medier som tilbyder alt, der blot minder om thaimassage. Nu ved du det. Og man lover blandt andet massage der er lige så god som den internationalt kendte Wat Poh massage. Husk nu at massagen der tilbydes i templet i Bangkok faktisk er en skole, og de som masserer der, er elever. Men...

Pretty Thai Massage i Glostrup har fået ny ejer, nemlig Jiraporn Kaakinen. I den forbindelse er klinikken blevet renoveret.

Normalt er der tre forskellige massøser på vagt hos thai klinikken i Tåstrup.

 Klinikken med thai massage har i øjeblikket en kinesisk massøse, endda fra Taiwan. Hun kalder sig Ruby. Lidt af en nyhed, så der er meget oplagt ingen referencer om hende her i skrivende stud.

Thai massage er en international affære. Der er vel næppe den landsby i den vestlige verden, som ikke har sin egen version af thai massage. Senest har en kendt klinik i Glostrup. En thai massøse med et finsk efternavn har taget over.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies