Skal du alligevel til Middelfart kan du nu kombineree med besøg hos to massøser som betegner dem selv som professionelle massøser.

Steder virker til at fungere som de fleste af slagsen, og tilbyder de mest almindelige massager. Nemlig:

Thai oliemassage

Traditionel thai massage

Tlf. 5016 7580

Åbent alle dage mellem klokken 9.00 og 21.00

Thaimassage
Industrivej 11

5500 Middelfart

...

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger som hvert år besøger det Thailandske Kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske samfund.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies