Khun Kae, med efternavnet Skaaning, har fra den 1. august 2019 overtaget lokalerne fra "Bencha Thai Massage i Vindegade. Den nye ejer presenterer sig som en veluddannet og rutineret massøse. Hun har arbejdet på flere klinikker på Fyn, hvor mange "seriøse" af slagsen findes der på Fyn??? så mon ikke Khun Kae kender den specielle verden. Det er her i opstarten uvist hvor meget d e t får indflydelse på den daglige service. Nu må vi se.

Der gøres opmærksom på, at det er en seriøs klinik som Khun Kae vil drive, men... jah... det kan være skrevet af en kæreste eller ægtemand.

Der udstedes både gavekort og 10 turskort.

Der tilbydes eksempelvis:

Thai par-massage

Thai olie massage 

Traditionel thai massage

Thai fodmassage.

Der holdes åben mandag til og med fredag fra kl. 9.00 til 18.00.

Lørdag fra kl. 9.00 til 16.00.

Søndag lukket.

Du kan bestille tid på tlf. 5219 4685

Obesum Thai Massage

Vindegade 79

Odense.

 

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies