Klinikke har ikke kunnet holde sig fri af negativ omtale. Men da det ofte handler om god eller dårlig kemi og dagsform, kan du godt være heldig, på trods af så meget.

Klinikken tilbyder de almindeligt kendte thai massager:

Thai olie massage

Thai sports massage

Thai hoved, nakke, og skuldre massage.

Klinikken holder døgnåbent.

Du kan komme som du er, eller bestille tid på tlf. 5065 6005

Vesterbro Thai Massage

Vesterbro 139 A

Odense

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies