Klinikken har fungeret i længere tid, og er efterhånden blevet en del af det odenseanske massagemiljø. En oplagt mulighed for gode oplevelser.

Klinikken tilbyder blandt andet thai Olie massage og sportsmassage. Lokalerne finder du centralt i byen. Massøserne skiftes ud nu og da. Nogle gange kommer de heldigvis også tilbage.

Fyn har fået endnu en thai massage klinik. Og der åbnes ud med to massøser.

Klinikken leverer de mest almindelige thai massage. Der har været enkelte gode omtaler på Internettet, og indtil videre ingen negative :-D

Folkene bag Thaidan er gamle i branchen, og nu prøver de igen. Blandt anden med et hjemmeside som hører til de mere avancerede, når det gølder forklaringer vedr. de enkelte produkter.

Bare der er huse mange nok, så er der muligvis også en thai massage klinik som supplement til døgnkiosken og pizzabageren.

Odense Thaimassage tager imod dig i to forskellige klinikker. Klinikken har som noget lidt usædvanligt en såkaldt Dr. Fisk klinik. Systemet er, at du stikker fødderne ned i et bassin, hvor der er Garra Rufa Doktor fisk. Fiskene æder din døde hud, renser neglebånd, osv.

Ban thai kan frit oversættes til thai huset.

De to thai massøser overtog Odense Thai Massage, og er flyttet til nye lokaler i Nørregade. Ud over thai massage har klinikken også behandling af de såkaldte doktor fisk.

Hvis du fisker efter traditionel thai massage, er du kommet til det korrekte farvand.

En af Danmaks mest afholdte thai massage klinikker, Suisi´s Sabai Dee thai massage, fungerer nu inde i Odense by.

Klinikken er for nylig flyttet, se adressen nederst, og den drives af Suthima fra Isarn, men som de fleste thailændere bruger hun sit kælenavn Pyng, som betyder honningbi.

Du kan modtage de fleste former for thai massage hos Mandarin Thai Massage på Herlev Bygade.Klinikken leverer blandt andet traditionel thai massage, olie thai massage, og fodmassage.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies