Skal du alligevel til Middelfart kan du nu kombineree med besøg hos to massøser som betegner dem selv som professionelle massøser.

Thaiklinikken er en af de nyeste på Fyn. Så hvis du kommer til byen, har du endnu en mulighed for at tjekke standarden. Indtil videre har der ikke været dårlige omtaler på nettet om stedet.

Klinikken tilbyder blandt andet thai Olie massage og sportsmassage. Lokalerne finder du centralt i byen. Massøserne skiftes ud nu og da. Nogle gange kommer de heldigvis også tilbage.

 Klinikke har ikke kunnet holde sig fri af negativ omtale. Men da det ofte handler om god eller dårlig kemi og dagsform, kan du godt være heldig, på trods af så meget.

Klinikken leverer de mest almindelige thai massage. Der har været enkelte gode omtaler på Internettet, og indtil videre ingen negative :-D

Løbende udskiftninger af massøser kan godt skabe lidt forvirring omkring klinikken. Så det er op til dig, og ingen andre, om du vil give stedet en chance.

Bare der er huse mange nok, så er der muligvis også en thai massage klinik som supplement til døgnkiosken og pizzabageren.

Khun Kae, med efternavnet Skaaning, har fra den 1. august 2019 overtaget lokalerne fra "Bencha Thai Massage i Vindegade. Den nye ejer presenterer sig som en veluddannet og rutineret massøse. Hun har arbejdet på flere klinikker på Fyn, hvor mange "seriøse" af slagsen findes der på Fyn??? så mon ikke Khun Kae kender den specielle verden. Det er her i opstarten uvist hvor meget d e t får indflydelse på den daglige service. Nu må vi se.

Ban thai kan frit oversættes til thai huset.

Allissa driver en One Woman klinik. Og hun annoncerer mange forskellige steder. Og hun lover at give dig en god oplevelse.

Hvis du fisker efter traditionel thai massage, er du kommet til det korrekte farvand.

Klinikken har fungeret i længere tid, og er efterhånden blevet en del af det odenseanske massagemiljø. En oplagt mulighed for gode oplevelser.

Klinikken er for nylig flyttet, se adressen nederst, og den drives af Suthima fra Isarn, men som de fleste thailændere bruger hun sit kælenavn Pyng, som betyder honningbi.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies