Du drømmer og eller håber om at leve dine sidste dage, uger, måneder, år i et paradis. Nemlig det politisk ustabile Thailand. 

Eller det som er værre, hvor militærkup og deraf følgende militærstyrer hører til hverdagen, hvor korruption og nepotisme er en integraret del af hverdagen, og hvor de stort set eneste thaikvinder der vil røre ved danske mænd, er fattige og uoplyste, og som stort set kun vælger DIG for at redde eller forbedre sin og familiens økonomi. I alt det beder jeg DIG om at stille dig hen foran det nærmeste spejl. Er du der. OK. Så vil jeg gerne stille dig nogle velmenende spørgsmål?

Læs mere HER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Kender du noget til den asiatiske krise i 1998, krisen, katastrofen som ramte Thailand og det øvrige Asien? Lige nu klager folk over at den thailandske valuta BATH er for dyr. ...

Læs mere HER!

 

 

---

---

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies