Jo mere man kender til Thailand, jo mere kan man undre sig over h v o r meget dobbeltmoral der findes i det asiatiske kongerige. Hvis jeg fortæller dig at man ikke, lovligt, kan købe erotisk legetøj i landet, kan du med stor ret protestere og sige at man da kan købe den slags pikant legetøj allevegne, eksempelvis i Chiang Mai, Hua Hin, Bangkok, Pattaya, osv osv.

Og du har ret. Men det er forbudt i følge Thailandsk lov. Så ud over at de som sælger og tjener penge på vare som erotisk legetøj og udenlandske kopiar af "Viagra", som også er forbudt, så tjener politiet også store summer på at se den anden vej. Altså på nær når der skal samles penge ind. Man kalder det korruption, skulle jeg hilse og sige.

Men nu har en yngre thailandsk kvinde fået stor opmærksomhed omkring hendes krav og ønsker om at salg af den omtalte type legetøj skal lovliggøres. 

Linket til artiklen kan du finde her under. God læselyst.

 Læs mere HER!


https://coconuts.co/bangkok/features/lets-talk-sex-meet-woman-behind-movement-legalize-sex-toys-thailand/?fbclid=IwAR0A2XT9V8h-TKnblf7j0qY4zz-UnEActWcqGF1FymgzC3LdFCxvDCXJHyY

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies