Alle har deres egen mening om 6ferie i Thailand. Nogle hader det, andre ender med at knokle det meste af året, for at skaffe penge til at l e v e nogle få uger ad gangen. Nedenstående er ikke rygter eller sladder. Det er så tæt som, du kan komme på sandheden.

Først. Gør endelig hvad du vil, men du får den bedste tur til Thailands natteliv, hvis du erkender, at Thailand er 1. mio gange mere, end bare sexindustrien. Ude i det virkelige liv, leves det normale thai liv. Hvor man forsøger at falde ind, og respektere det samfund man er i.

Alt skal ikke følges generelt. Der kan være undtagelser. Men glem aldrig, at når du lander i Thailand, er du ikke i Danmark længere. En underlig kommentar- ikke? Selvfølgelig er man ikke i Dk med Dk kultur. Men mange opfatter altså aldrig d e t.

Nedenstående er (mindst) 10 gode tips, som kan forbedre din 6tur til Thailand.

1. Det thailandske samfund er ikke ét stort bordel. Det er meget langtfra, at alle thaikvinder er til salg. Vi taler om promiller, i værste fald om én procent eller to.. I turistområder foregår salg af sex meget åbent, mens det er det modsatte i de typiske thailandske miljøer, hvor prostitution bestemt findes - der er det bare kamufleret, eller pakket ind i noget andægtigt. Læs mere HER!

...

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger som hvert år besøger det Thailandske Kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske samfund.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies