Thai AirAsia X - det thailandske langdistanceselskab cil i april 2019 åbne en nye rute til Skandinavien. Det sker i forbindelse med indsættelse af yderligere to AirBus A330-fly.

Flere turister nordiske turister vælger at holde sommerferien i Thailand. Salget af rejser til Thailand i netop den periode, er steget stør gennem de seneste år.

En mandlig turist hoppede for nylig ud fra 7. etage i det hotel hvor han boede i Bangkok. I følge det lokale politi døde manden omgående. Det usædvanlige ved lige netop dette formodede selvmord var, at den afdøde havde bestilt en drink minutter før hans livs sidste flyvetur.

En kinesisk tyv som forsøgte at fiske flere tusinde thai bath op fra en indsamlingskasse, mens hans hjælpere holdt vagt, endte med at straffe sig selv, da han faldt under flugten og brækkede et ben. Her må godt grines.

En thaikvinde fra Surin i Isaan regionen i det østlige Thailand tilkaldte politiet, da hendes britiske mand faldt ud af hængekøje og døde i hendes arme. Da politiet ankom fortalte hun dem, at det var de fem paracetamol piller og et glas orange juice, som dræbte hendes mand Niel Curtis, 52.

To turister blev kvæstet alvorligt, efter at de faldt ned fra en klippe ved Trang mellem Krabi og Phuket.

Cirka 70% af alle som smittes af kønssygdomme i Thailand, er unge mellem 15 og 24 år gamle. Hårdest ramt er unge sexarbejdende kvinder, samt unge transseksuelle og bøsser.

Det før så forkætrede Aeroflot har gennemgået store forandringer de sidste år. Og nu har selskabet rykket ind i top tyve over verdens største flyselskaber i verden. Samtidigt topper selskabet listen over de yngste fløder i verden.

Vi ved det jo godt. De smiler i Thailand. Måske smiler de ikke så meget til hinanden, men vi fremmede, vi får mange smil. Men hvad er det så, der gemmer sig smilet? Er Thailand i virkeligheden en gemen turistfælde?

En dansk norsk serie voldtægtsforbryder, som har været efterlyst af det svenske politi, er nu blevet anholdt i Pattaya syd for Bangkok.

Resumé: Der er en generel terrorrisiko i Thailand, og rejsende opfordres til at udvise forsigtighed, særligt hvor mange mennesker færdes og i nærheden af regerings-, politi- og militærbygninger samt ved turistattraktioner. Der kan i perioder forekomme skærpede sikkerhedsforanstaltninger på steder, hvor mange mennesker færdes, herunder lufthavne.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies