Massageklinikken er et mindre sted, med en enkelt massøse, formodentlig ejeren selv. Den begrænsede åbningstid kan i det mindst tyde på det.

Massagebriksen er en enkeltseng, og det hele virker rent og pænt.

Klinikkens hjemmeside fortæller at der gives fysiurgisk massage og behandling.

Det lyder fint, og kan være korrekt. Du skal ikke forvente at blive klogere hvis du spørger via en telefom. Og der svares ikke på SMS.

Der holdes åbent alle ugens dage ml. kl. 10.00 og 18.00. 

Hovedgaden 39, 3. sal *

Kgs. Lyngby Thaimassage

Lyngby

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.. 52754355 

Åbningstider:
Mandag - Søndag
Kl. 10.00 - 18.00

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies