Klinikken er placeret i stueetagen. Lækkert at det ikke er endnu en kælderaktivitet. 

 

Thai olie mssage er en af klinikkens mest populære massager. Men du får også et menukort stukket i hænderne med de mere almindelige thai massager. Op til dig.

Stedet er en lille hyggelig klinik, German style. Der tilbydes blandt andet de mest gængse thai massage.

Thaimassage som du kender det. Der tilbydes de mest populære thaimassager. 

Klinikken giver indtryk af smukke og velindrettede massageværelser. Og meget smagfuldt indrettet.

Klinikken har formodentlig aldrig været et tilløbsstykke som hos Cat og Dao. Men den eksiterer stadog. Med de populære thaimassager på programmet.

Klinikken blev etableret for adskillige år siden. Indretningen er nordtysk standard, langt over niveauet for 90% af de danske steder. Der tilbydes blandt andet de mest populære og kendte thai massager.

Chandara Massage og Spa har åbent alle ugens dage. Ud over spa, tilbydes der blandt andet de populæreste former for thaimassage.

Folkene bag Buatong byder velkommen til klinikken som er placeret i et gågade-kvarter. Der er rimelige muligheder for parkering. Stedet har været igennem en stabil periode siden åbningen for næsten 10 år siden.

Stedet har været åbent i længere tid. Det er ikke en døgnflue, og der har ikke været dårlig omtale af klinikken på Internettet.

Klinikken har fungeret i adskillige år. Og der er langt fra de danske "kælder klinikker", til den indretning som man finders hos Swan. Priserne er mod manges forventninger ikke billigere end i Danmark. Men er man i området og har behov for afslapning, betyder det måske ikke så meget.

Wang thai massage byder dig velkommen til en gedigen omgang afslapning. Hvis du har smerter eller ømme steder, vil de forsøge at lindre problemerne.

Klinikken er forholdsvis nyåbnet. Du vil få tilbudt thai olie massage.

Subcategories

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies