Du køber en flybillet og tror at du skal til Asien for at spille dart. NOT. The national darts association said pubs and sport bars that wish to offer the sport must register their equipment lest they be confiscated by local authorities.

 The warning came amid complaints from establishment owners in Pattaya that they are being targeted by officials demanding dart permits. Thailand Dart Association chairman Vichai Govindani said the crackdown is supported by a 83-year-old law that lists darts, bingo and numerous other sports as gambling. Læs mere HER!

 

Generelt om thaimassage: I følge myter, folkesagn, og meget andet, blev fundamentet til de thaimassager vi kender, nyder og holder af i dag, grundlagt for mindst 2000 år siden af Buddhas personlige læge, Shivago Komarpaj. Thaimassage er derfor kendt som นวดแผนโบราณ, som udtales nuad phaen boran, som igen betyder klassisk massage.

Thaimassage er ikke så unik som mange vil gøre den til. Den deler blandt andet traditioner med andre klassiske behandlingsformer, eksempelvis fra Indien, Kina og sydøstasien.

Thaimassage er væsentlig anderledes sammenlignet med de vestlige former for massage, som man kender fra vesten, hvor der oftest anvendes olie for at nedsætte friktionen mod huden, og undgå at "brænde huden", når massøren gnider kroppens muskler. Ved thaimassage anvender man således ikke olie fordi man anvender tryk, stræk og vridninger under massagen frem for at gnide mod huden.

I praksis ligger man således kun noget af tiden på maven eller ryggen, idet man under thaimassagen placeres i en række yoga-lignende stillinger, hvor kroppen trykkes, trækkes og vrides, således at man opnår en meget grundig behandling. Man behøver naturligvis ikke at have gået til yoga for at kunne få thaimassage, da massøsen hele tiden hjælper til.

I nyere tid er der udviklet nye massageformer, hvor der ofte bruges forskellige former for olie, desværre tit olier med vekslende kvalitet. Langt de fleste massager som i dag leveres til lokale thailændere, på lokale klinikker, til turister i Thailand, og hos tusinder og atter tusinder af mere eller mindre professionelle klinikker rundt omkring i verden, som mere baseres på nydelse, end egentlig behandling. I et stresset samfund, som det danske kan være, er det bestemt ikke at foragte.

En anden tendens i nyere tid er, at thaimassøserne meget ofte lader sig lokke af de nemme penge, der er ved at tilbyde massage som har meget lidt med reel massage at skaffe.

I et land som Danmark kræves der opholds og arbejdstilladelse, for at udøve thaimassage som erhverv. Nu og da kan man læse om razziaer gennemført af politiet. Meget ofte med anholdelse, tilbageholdelse, og udvisning til følge. Nu er du advaret.

 

 

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies