Resumé: Der er en lille risiko for terrorangreb i Cambodja, herunder mod turister og andre rejsende.

Der forekommer politiske spændinger i Cambodia og det kan ikke udelukkes, at der finder demonstrationer sted i den forbindelse især i hovedstaden Phnom Penh. Derudover har strejker blandt tekstilarbejdere ført til konfrontationer mellem strejkende og politi, og der er således rapporteret om dræbte i forbindelse med disse konfrontationer. I den nuværende situation kan spontane demonstrationer opstå, og danskere i Cambodja, og især i Phnom Penh, bør holde sig på stor afstand af eventuelle demonstrationer og opbud af militær og politi, ligesom man bør følge med i udviklingen, f.eks. via medier, rejsearrangør eller hotel.

De fleste danske rejsende har et problemfrit ophold i landet, men rejser til tempelområderne langs grænsen til Thailand (Preah Vihear-templet og templerne Ta Krabey og Ta Moan ca. 160 km vest for Preah Vihear-templet) bør gennemføres med forsigtighed, og rejsende opfordres til først at sætte sig ind i den lokale situation.

I Cambodja er det regnsæson fra slutningen af maj til hen i oktober. I denne periode er der risiko for oversvømmelser og mudderskred mv., hvilket kan forstyrre eventuelle rejseplaner. LÆS MERE!Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies