Hvor mange af de aktive thaimassøser i Danmark har HIV / Aids? Et rimeligt spørgsmål at stille, nu hvor de nyeste HIV / Aids tal er dukket op i det anerkendte dagblad The nation.

Angiveligt lever 77.500 mennesker med HIV i Bangkok. Alene i 2019 blev 1.190 personer smittet med HIV. Pol Lt Gen Sophon Phisutthiwong, vicechef for guvernøren i Bangkok Metropolitan Administration, afslørede tallene tirsdag mens han ledte et møde om foranstaltninger til overvågning af mennesker med HIV via Bangkok Smart Monitoring System.

150 sygeplejersker og computeroperatører på BMA-hospitaler deltog i mødet.

Sophon sagde under mødet, at BMA ratificerede Fast-Track Cities 90-90-90-kontrakten på Verdens AIDS-dag i Paris den 1. december 2014 for at forsøge at forhindre flere mennesker i at blive smittet med virussen, og give pleje af mennesker med HIV.

Sophon sagde, at 628 af de 1.190, der blev identificeret som smittet med virussen i år, er under 25 år.

Han sagde, at overvågningssystemet fandt, at 1.877 mennesker døde af aids-relaterede komplikationer i år.

Sophon sagde, at oplysningerne fra National Aids-programmet fra National Health Service Office viste, at 55.123 mennesker med HIV i Bangkok modtager antivirale lægemidler, og 41.893 af dem har et viralt niveau på mindre end 1.000 eksemplarer / ml blod.

Sophon sagde videre, at BMA ville bruge teknologi til at sikre, at mennesker med HIV i hovedstaden vil have en god livskvalitet, skriver . - Nationen.

 

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies