Secure Hotel Booking: online reservation system

Der er flere thaisteder på Vigerslevvej. Mindst to. Hos den med lokaler i nr. 156 finder du med lidt helt tre massøser. De beskriver sig som piger. Det er mellem 30 og 50 år siden "pigerne" blev født. Så ved du det.

Det tilbyder en række af de mest populære massager, nemlig blandt andet:

Thai olie massage

Thai sportsmassage

Aroma thai massage

Thai hoved, nakke, og skuldre massage

Du kan bestille tid på tlf 5280 3649

Thaimassage

Vigerslevvej 156

Valby 

---

---

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies