Secure Hotel Booking: online reservation system

 

Seriøse thai massage klinikker. Maan fornærmer vel ingen ved at påstå, at de hører til mindretallet, i det mindste i "det danske kongerige". Men her har du en af slagsen.

Der tilbydes:

Ægte Thai olie og fod massage

Par olie massage 

Aromaterapi/duftterapi massage

Ryg, nakke og skuldremassage

Hovedmassage

Tlf : 28 45 93 59


Du kan købe 10-turs Klippekort, nemlig klippekort, pris kr. 3100.00. Kortet gælder i 1 år.

Ægte Thai

Rugårdsvej 46 A st.

5000 Odense

 

 -----

-----

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies