Secure Hotel Booking: online reservation system

Thai klinikken har fungeret i flere år. Og der er så vidt vides ikke noget der stikker ud. Hverken negativt eller positivt. Altså en klinik som passer på sig selv, og sine klienter.

Der tilbydess de mest kendte thaimassager som eksempelvis:

Thai olie massage

Thai sports massage

Thai skuldre, hoved, og nakkemassage.

Priserne ligger ikke i den billige ende, men er heller ikke specielt høje.

Du kan købe 10 tur kort.

Tlf: 5252 4574

Klinikken er åben alle dage, søndag undtaget, ml. kl 10.00 og 17.30.

Bua´s Thai Massage

Adelgade 19 A

Randers C.

 

Om udbredelse af thaimassage på verdensplan. Millioner og atter millioner af turister besøger hvert eneste år Thailand. Noget af det første unikke ved Thaland, som tutisterne lærer, et thaimassage. Tilbudt og gennemført på badestrande, eller i mere eller mindre seriøse klinikker i Phuket, Hua Hin, Chiang Mai, Pattaya, eller andre steder i det asiatiske kongerige.

Turiststrømmen til Thailand skyldes tit de billige flybilletter som er på markedet. De billetter købes også af thaimassøser, eller af deres bagkvinder og eller mænd. Massøserne hyres ofte, med eller uden deres viden og accept, til at at supplere både klinikkens og den enkelte massøses indtægt, ved at yde tjenester, som ikke har ret meget at gøre med reel thaimassage.

Meget tit ankommer de tilrejsende massøser på et turistvisa, og bryder derved det enkelte lands love om visa og opholds og arbejdstilladelse, samt det enkelte land moms og indkomstskattelovgivning.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies